Om oss

Vi hjälper våra bolag att nå sin fulla potential, genom att bidra med

en mix av erfarenhet, ambition, struktur, kompetens och kapital

som vi anpassar efter varje företags behov.

Progrits är en koncern av mjukvarubolag med nischade B2B-erbjudanden
mot tydligt definierade kundsegment.

När vi kommer in i bilden

Vi gillar bolag som har kommit en bit på vägen, men inte är färdiga med sin resa. Bolagen står ofta inför utmaningar som expansion till nya marknader, föryngring i ansvarspositioner, eller utveckling och professionalisering inom sälj och marknad.

Vi hjälper bolagen att ta sig över den här sortens trösklar för att lyckas långsiktigt. Vi gör det genom att investera i både organisation och produkt, utan att tappa fokus på kundernas behov. Just att kombinera det större företagets styrkor med det lilla företagets kundnära, lättrörliga och därmed effektiva egenskaper är kärnan av Progrits.


Tillväxt tillsammans

Att uppnå tillväxt tillsammans med kunder och medarbetare är det roligaste vi vet. Och företagande ska vara roligt. Tiden, ansträngningen och fokuset som är en förutsättning måste vara mödan värd, oavsett om resultatet syns på skrattkontot eller i plånboken. Vi tror stenhårt på att förutsättningarna för det är bättre i mindre verksamheter, där du själv kan skapa din egen arbetssituation. Kortare beslutsvägar, tydligare mål och högre delaktighet gör att den enskildes del i företaget blir mer påtaglig.

Idén att växa spetsade, vertikala mjukvarubolag kostnadseffektivt i en grupp startade 2012, då Eterna Invest AB förvärvade majoritetsposten i Bilvison AB. Sedan dess har vi växt gruppen med 540% och ca 140 anställda. Eterna Invest är fortsatt huvudägare och vi har hittills lagt till 16 nya namn på listan av ägare. De närmsta åren ska vi fortsätta resan genom organiskt tillväxt och förvärv. 

Är du intresserad av att vara en del av det? Hör av dig till oss.

Ambitiös företagsgrupp som värnar om kundnärhet och driv | Progrits - Mjukvarukoncern ger småföretag det bästa av två världar | Progrits - ctl00_cph1_dcMain_po_39_dc39_aboutImage
Kontakta oss 
Epost  info@progrits.se 
Adress  Progrits AB
Skräddaregatan 1
411 18 Göteborg
Ring oss  Tel: 031-382 17 00