Bolag och marknadsposition 

Vi är stolta över att samarbeta med så många fantastiska företag,

som har skapat lösningar som löser utmaningar inom specifika nischer.

Här nedan får du reda på lite mer om var och ett av dem.

 

Fordon 


Den ledande tjänsten för informationsförmedling inom fordonsbranschen i Sverige stavas Bilvision. I den webbaserade portalen får du tillgång till mängder av information, som förenklar och kvalitetssäkrar det dagliga arbetet. Bilvision finns i Göteborg och har ett tjugotal anställda. 


Det smarta säljverktyget från Bilprospekt låter bilförsäljare kontrollera privatpersoners och företags bilinnehav. På så sätt blir det enklare att generera leads som kan konverteras till nöjda kunder. Bilprospekt finns i Göteborg och har fem anställda. 


Cavagent har utvecklat det heltäckande affärssystemet Orfala, som stödjer alla processer hos företag. När andra alternativ är röriga och dyra står Cavagent för struktur och kostnadseffektivitet. Du hittar bolaget i tätorten Viken, som ligger mellan Höganäs och Helsingborg. De har ett tiotal anställda. 


Med över 3000 användare på daglig basis är Verendus det marknadsledande affärssystemet i Skandinavien för fritidsfordon- och begagnatbilhandlare. Eftersom systemet inte innehåller onödiga lösningar som få använder beskriver företaget det som ”tympligt”. Verendus finns i Jönköping och är knappt ett tjugotal anställda. 


2MA Technology, techbolaget som ligger bakom marknadsledande system för att boka, administrera och analysera större fordonsparker. 2MA har kunder från LKAB:s gruvor i norr till Ystad kommun i söder, fördelat på ca 1000 kunder och 10 000- tals dagliga användare av de kundanpassade systemen.

E-handel & Logistik 

 
Empori har utvecklat system för effektiv hantering och publicering av e-handel. År 1997 påbörjades utvecklingen av den första versionen, och mycket har hänt sedan dess. Empori är redan i branschens framkant på många sätt. Genom löpande utveckling och förädling vill de behålla och bygga vidare på den positionen. Idag har företaget från Borlänge tio anställda. 


Från sitt säte i Stockholm levererar Geposit IT-lösningar för hantering av geografisk data till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Ambitionen är att erbjuda de mest kraftfulla och lätthanterliga tjänsterna på området. Idag har Geposit åtta anställda. 


Barkfors kärnprodukt är mjukvaruprogrammet T5; ett transportledningssystem fullspäckat med finesser för att förenkla och förbättra transportföretagens dagliga arbete. Bolaget har en ledande position inom transportledningssystem på den svenska marknaden. Våra kunder arbetar med transporter och logistik och kan vara alltifrån en stor lastbilscentral till ett mindre åkeri, men vi har även flera kunder inom renhållningssektorn.  Barkfors finns i Malmö och har ca 15 anställda.

Glimr är ett techbolag som förenar offline- och onlinevärldarna för mer relevant innehåll i marknadsföring. Glimr tillhandahåller tjänster för geografisk riktad kommunikation, med tekonologi baserad på crowsourcing av geografisk data. Via så kallad ”geotargeting” gör Glimr det möjligt för företag att bedriva anvädaranpassad marknadsföring utefter var personer befinner sig.


NetsetAB är världens främsta leverantör av e-handelslösningar för IT-och telekombranschen. Netset erbjuder idag egenutvecklad mjukvara och återkommande anpassningar tillöver 600 återförsäljare i Europa och USA. Kundbasen består främst av nordiska bolag som exempelvis ATEA, Advania, Telia Companyoch TietoEvry, med ett växande antal från Storbritannien, Kontinentaleuropa och USA.

Resor 


Mobila lösningar för en smartare, enklare och tryggare kollektivtrafik. Genom samarbeten med marknadsförare, utvecklare och andra kravställare från hela Sverige, kan Infospread utveckla lösningar som grundar sig i resenärernas behov och ligger rätt i tiden. Tillsammans jobbar vi för en bättre kollektivtrafik.   


Har du en fråga om något av våra företag, eller är du intresserad av att bli en del av Progrits? Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal.

Vår Approach 
I Sverige finns många småföretagare som har utvecklat fantastisk mjukvara med en smart nisch. 
Men även om allt rullar på känns det som att utvecklingen i företagandet har stagnerat. 
Det tar emot att ta chanser. Om det här stämmer in på dig är du inte ensam i den båten. 
Kontakta oss 
Epost  info@progrits.se 
Adress  Progrits AB
Skräddaregatan 1
411 18 Göteborg
Ring oss  Tel: 031-382 17 00