Vår Approach 

I Sverige finns många småföretagare som har utvecklat fantastisk

mjukvara med en smart nisch. Men även om allt rullar på känns det

som att utvecklingen i företagandet har stagnerat. Det tar emot att

ta chanser. Om det här stämmer in på dig är du inte ensam i den båten.

Låt oss ge dig en nytändning i ditt entreprenörskap! 

Skapar möjligheter för dig


Med Progrits får du som företagare fler möjligheter. Vi tar oss an bolag som är lönsamma, vill expandera och har en spännande och välvald nisch. Ofta har bolagen vi förvärvar redan drivits i över ett decennium. Det finns ett smidigt mjukvarusystem på plats, som är utformat för en tydlig målgrupp som företaget känner väl. Framförallt finns det ”grit” (som i Progrits). Vad är det då? Jo, grit är ett personlighetsdrag som hjälper personer lyckas, även om förutsättningarna inte är på topp. Det handlar om ambition och erfarenhet, att våga men vara eftertänksam på samma gång. Progrits väcker din grit på nytt, så att du får tillbaka drivet som tog dig dit du är idag och som kan ta dig långt vidare. 


Värnar om det personliga


Med oss får du en nystart, där du har mer resurser och ökad trygghet. Poängen med Progrits är inte att vi ska ta över allt det roliga, tvärtom. Vi vill ta över allt som du ser som ett nödvändigt ont eller inte hinner med. Oavsett om det är marknadsföring, administration eller bokföring. På så sätt ger vi dig möjlighet att göra mer av det du gör bäst, vilket vi menar är ett recept för framgång. Vi vill värna om det som gör ditt bolag speciellt. Våra dotterbolag har nära relationer till sina kunder, det är inget vi vill rationalisera bort. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att driva ditt lilla bolag, som en del av en större industrigrupp. Och med det sammanhanget blir det lättare att ta steget från ett nuläge där det rullar på bra, till en framtid där du expanderar framgångsrikt.

Hör av dig om det låter intressant! 

Som en del av vår koncern får entreprenörer med nischade mjukvaror möjlighet att expandera sina företag på ett varaktigt sätt.
Kontakta oss 
Epost  info@progrits.se 
Adress  Progrits AB
Skräddaregatan 1
411 18 Göteborg
Ring oss  Tel: 031-382 17 00